U wenst uw eigendom te koop te stellen

 Een woning verkopen lijkt heel simpel maar is toch niet zo evident. De verkoper dient rekening te houden met een hele hoop regels en verplichtingen.

Het op de markt brengen van uw eigendom moet juist gebeuren, via de juiste kanalen, aan de juiste prijs, op de beste manier en zeker op het juiste moment. Bij deze en tal van andere zaken, neemt u best een professional onder de arm. Iemand die u kan vertrouwen, waarvan u weet dat niets over het hoofd wordt gezien en iemand die u kan adviseren en begeleiden in het hele traject van bij de eerste kennismaking tot bij de notaris.

Vastgoedfotografie 

Eén foto zegt meer dan 100 woorden.

Onze professionele vastgoed fotografen zijn dagelijks in de weer om elke eigendom zo realistisch en waarheidsgetrouw weer te geven. Binnen –en buiten fotografie, foto’s met een drone of masthoogtefotografie,

360° virtuele tour, grondplannen, voor –en na fotoreportage.


Gerichte publiciteit op maat 

Als communicatiedeskundige en erkend specialist inzake pers en reclame, zoek ik voor u graag het gepaste medium. Een plaatselijke krant, uiteraard de gebruikelijke vastgoed portaalsites, onze website, digitale media, flyers, reclameborden.