Wat zeggen onze klanten over ons?

Huis verkocht te Brasschaat

Hoy Katrin,

Wij willen U en U team bedanken voor de goede samenwerking en service. Steeds goedlachs en behulpzaam ,niets is U te veel. Indien wij in de toekomst nog een Immo nodig hebben gaan wij zeker terug bij jullie aankloppen. En zoals afgesproken komen wij nog wel eens langs voor een babbel en een koffie.

Nogmaals Bedankt

Grtj Frank & Judith

Open deur dag woning Kapelsesteenweg

Wij geven jou alvast een 10!

Zo fijn, open en meegaand! Onze dochter werd ook vrolijk ontvangen. Heel kindvriendelijk. Jammer genoeg was het niet helemaal ons ding, maar u als makelaar heeft ons zeker en vast gecharmeerd.

Fijne zondag! 

Vriendelijke groet, 

Stephy, Nico en Féline 

Jef en Nicole uit Brasschaat

Bedankt Katrin!
We hebben je leren kennen bij de aankoop van ons appartement. Je kantoor op de Bredabaan was toen pas open en je had een pand dat ons interesseerde.
Zonder opdringerig te zijn, hielp je ons om snel te beslissen en een bod te doen. De aankoop verliep vlot, jij regelde alles heel correct en snel en je was steeds bereikbaar voor onze vragen.
Gezien het goede contact en de snelle klik hadden we vertrouwen in je professionele mogelijkheden en beslisten we om de verkoop van onze woning ook aan jou toe te vertrouwen.
Een belangrijke reden voor onze keuze was dat jij zelf alles deed en opvolgde en dat de grootte van je portefeuille dat ook nog toeliet.
Steeds even vriendelijk en met een glimlach, bracht je alle documenten in orde, zorgde voor mooie foto’s, regelde je de afspraken met potentiële kopers en leidde je de geïnteresseerden rond in onze woning, die je ondertussen bijna zo goed kende als wijzelf.
Door de inflatie en de oorlog in Oekraïne was de woningmarkt plots moeilijker geworden, maar jouw optimisme en doorzetting zorgden ervoor dat wij ons vertrouwen in een snelle en goede verkoop nooit verloren.
Je respecteerde alle afspraken, was steeds op tijd en hield ons continu op de hoogte over je contacten met geïnteresseerde kopers en het verloop van bezoeken .
Ons huis is nu verkocht, we zullen je niet meer zo dikwijls zien als in die drukke verkoopperiode, maar we komen (zoals je bij de notaris vroege) graag nog een koffie drinken op je kantoor.

Olivier en Annick uit Brasschaat 

“Voor de verkoop van ons appartement werden wij van begin tot einde compleet ontzorgd.Wij hebben een uitstekende service en feedback gekregen gedurende het hele traject, van intake gesprek tot en met de realisatie van de verkoop. Bij Wollaert Vastgoed krijg je net dat tikje meer service !”

Katleen, verkoop huis Brasschaat

Wij waren heel tevreden want ons huis was vlug verkocht aan een mooie prijs ! 

 

Ann en Marc, verkoop appartement in Merksem

Wij leerden Katrin kennen via via en hebben nog geen moment spijt gehad dat we met haar in zee gegaan zijn. Haar enthousiasme, Professionele aanpak, gedrevenheid en goedlachse maakte dat ons pand snel verkocht was. Wanneer Katrin zich engageert is dit voor de volle 100%. Bij een eventuele verkoop/aankoop in de toekomst zullen wij dan ook niet aarzelen beroep te doen op Katrin Wollaert . Bedankt Katrin

Sandra, verkoop villa te Brasschaat

Dat vertrouwen verdienen jullie oprecht! 
Super hoe mijn huis werd verkocht aan hele fijne mensen door jullie! Hele fijne communicatie en afhandelen van praktische zaken. Een echte aanrader en enorme aanwinst voor de immo sector! Heel veel succes in het nieuwe jaar!


Pieter en Veerle, verkoop huis te Deurne

Wij leerden Katrin kennen door de aankoop van ons nieuwe huis. Vanaf het eerste telefonische contact hadden we een goed gevoel bij deze makelaar en dat gevoel werd enkel bevestigd bij de bezoeken.

Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en dan de goede match te zoeken. Na het huis te kopen besloten we Katrin te vragen om ons huidige huis te verkopen. Ook bij deze verkoop waren we heel tevreden met haar aanpak en enthousiasme.

We wensen Katrin enorm veel succes met haar kantoor en kunnen haar dan ook enorm aanbevelen.

  

Barbara, verkoop Villa in Brasschaat:

Vastgoed Wollaert realiseerde de verkoop van onze woonst met aanpalende bouwgrond te Brasschaat. 

Omdat het geheel nog diende verkaveld te worden en er bovendien een tennisterrein over beide percelen lag, kwam er heel wat gepuzzel en onderhandelingswerk bij te pas.  

Met een niet aflatend enthousiasme begeleidde Katrin ons in heel het proces. Met de nodige discretie en diplomatie volgde ze het dossier nauwgezet op van het begin tot het einde en realiseerde de succesvolle verkoop van beide percelen. 

Ik ben dan ook uiterst tevreden over haar professionele aanpak waarmee tevens het vertrouwen in Wollaert Vastgoed gevestigd is voor toekomstige projecten.

 

Brigitte, aankoop bouwgrond in Brasschaat

Hartelijk dank, Katrin, voor je gedrevenheid bij de aankoop van onze droomgrond. Je probeerde voor beide partijen de goede oplossing te vinden. Steeds bereikbaar, snelle en duidelijke communicatie, een gedreven dame die tot het uiterste gaat en dit steeds met de glimlach.

We kunnen je aan iedereen aanbevelen als vastgoedmakelaar!  

Rudy en Christine, verkoop woning in Kapellen

Mag ik u van harte geluk wensen met de opstart uw nieuwe vastgoedzaak. Ik ben ervan overtuigd dat uw inzet, uw gedrevenheid en uw empathie naar kopers en verkopers toe, ervoor gaat zorgen dat uw zaak een succes wordt. We houden nog steeds een goed gevoel over aan uw hulp bij de verkoop van ons huis in Hoogboom en gaan zeker uw zaak aanbevelen bij alle mensen die een vastgoed willen kopen of verkopen.

Estate main image
epc waarde c
Verkocht
Brasschaat
Bel-étage3 slpk. - 2 badk. - 236 m²
Estate main image
Verkocht
Brasschaat
Appartement
Estate main image
epc waarde a
Verhuurd
Kalmthout
Kantoorruimte3 slpk. - 130 m²
Estate main image
epc waarde c
Verhuurd
Antwerpen
Studio
Estate main image
Verkocht
Antwerpen
Appartementsgebouw
Estate main image
epc waarde b
Verkocht
Merksem
Appartement2 slpk. - 1 badk. - 78 m²
Estate main image
epc waarde c
Verkocht
Merksem
Gelijkvloers app.2 slpk. - 102 m²
Estate main image
epc waarde d
Verkocht
Ekeren
Villa3 slpk. - 1 badk. - 167 m²
Estate main image
epc waarde d
Verkocht
Brasschaat
Villa3 slpk. - 2 badk. - 216 m²
Estate main image
epc waarde b
Verhuurd
Brasschaat
Studio1 slpk. - 1 badk.
Estate main image
epc waarde b
Verhuurd
Mortsel
Appartement2 slpk. - 1 badk. - 90 m²
Estate main image
Verkocht
Brasschaat
Villa
Estate main image
Verkocht
Brasschaat
Bouwgrond
Estate main image
epc waarde c
Verkocht
Deurne
Huis3 slpk. - 1 badk. - 220 m²
Estate main image
epc waarde b
Verkocht
Merksem
Bel-étage3 slpk. - 1 badk. - 162 m²