Wat zeggen onze klanten over ons?

 

Ann en Marc, verkoop appartement in Merksem

Wij leerden Katrin kennen via via en hebben nog geen moment spijt gehad dat we met haar in zee gegaan zijn. Haar enthousiasme, Professionele aanpak, gedrevenheid en goedlachse maakte dat ons pand snel verkocht was. Wanneer Katrin zich engageert is dit voor de volle 100%. Bij een eventuele verkoop/aankoop in de toekomst zullen wij dan ook niet aarzelen beroep te doen op Katrin Wollaert . Bedankt Katrin

Sandra, verkoop villa te Brasschaat

Dat vertrouwen verdienen jullie oprecht! 
Super hoe mijn huis werd verkocht aan hele fijne mensen door jullie! Hele fijne communicatie en afhandelen van praktische zaken. Een echte aanrader en enorme aanwinst voor de immo sector! Heel veel succes in het nieuwe jaar!


Pieter en Veerle, verkoop huis te Deurne

Wij leerden Katrin kennen door de aankoop van ons nieuwe huis. Vanaf het eerste telefonische contact hadden we een goed gevoel bij deze makelaar en dat gevoel werd enkel bevestigd bij de bezoeken.

Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en dan de goede match te zoeken. Na het huis te kopen besloten we Katrin te vragen om ons huidige huis te verkopen. Ook bij deze verkoop waren we heel tevreden met haar aanpak en enthousiasme.

We wensen Katrin enorm veel succes met haar kantoor en kunnen haar dan ook enorm aanbevelen.

  

Barbara, verkoop Villa in Brasschaat:

Vastgoed Wollaert realiseerde de verkoop van onze woonst met aanpalende bouwgrond te Brasschaat. 

Omdat het geheel nog diende verkaveld te worden en er bovendien een tennisterrein over beide percelen lag, kwam er heel wat gepuzzel en onderhandelingswerk bij te pas.  

Met een niet aflatend enthousiasme  begeleidde Katrin ons in heel het proces. Met de nodige discretie en diplomatie volgde ze het dossier nauwgezet op van het begin tot het einde en realiseerde de succesvolle verkoop van beide percelen. 

Ik ben dan ook uiterst tevreden over haar professionele aanpak waarmee tevens het vertrouwen in Wollaert Vastgoed gevestigd is voor toekomstige projecten.

 

Brigitte, aankoop bouwgrond in Brasschaat

Hartelijk dank, Katrin, voor je gedrevenheid bij de aankoop van onze droomgrond. Je probeerde voor beide partijen de goede oplossing te vinden. Steeds bereikbaar, snelle en duidelijke communicatie, een gedreven dame die tot het uiterste gaat en dit steeds met de glimlach.

We kunnen je aan iedereen aanbevelen als vastgoedmakelaar!  

Rudy en Christine, verkoop woning in Kapellen

Mag ik u van harte geluk wensen met de opstart uw nieuwe vastgoedzaak. Ik ben ervan overtuigd dat uw inzet, uw gedrevenheid en uw empathie naar kopers en verkopers toe, ervoor gaat zorgen dat uw zaak een succes wordt.  We houden nog steeds een goed gevoel over aan uw hulp bij de verkoop van ons huis in Hoogboom en gaan zeker uw zaak aanbevelen bij alle mensen die een vastgoed willen kopen of verkopen.