VERKOCHT! Parel te koop! Instapklare ruime en energiezuinige villa in rustige groene omgeving

Villa

Genebosstraat 29, 3945 HAM
Ref: 2204K01
3 slaapkamers
2 badkamers
396m2 woonopp.
2000m2 grondopp.
EPC: 239 kWh/m2
Bouwjaar: 1998

Omschrijving

Kom en geniet van deze mooie, ruime, instapklare en energiezuinige woning. Ze is gelegen in een oase van groen, in een rustige wijk en toch niet te ver van invalswegen.
We ontdekken samen.
Op een perceel van 2000m2 met een woonoppervlakte van 400m2 vinden we deze parel.
Een mooie ingerichte voortuin brengt ons tot aan de woning. En we gaan binnen...via de hal op een vol eiken houten vloer gaan we naar de woonkamer. Deze baadt in licht dankzij de vele ramen en erkers en grenst achteraan aan de veranda met toegang tot het terras en de tuin. Aan de andere kant biedt de woonkamer toegang tot de leefkeuken. Annex aan de keuken is er een wasruimte en een berging, verder is er de 1ste badkamer en de dubbele inpandige garage. Via de hal gaan we de granietstenen trap op naar het eerste verdiep, hier vinden we een enorme vide waar thans een bureau volledig werd ingericht. Hier is eveneens plaats voor een logeerbed. De open ruimte in de hal met glazen ballustrade zorgt voor de ruimtelijke sfeer.
Op de verdieping zijn er tevens 2 gelijke slaapkamers, aan de andere kant van de vide ligt de master met annex grote inloopdressing. Verder is er een ruime en lichtrijke badkamer met jacuzzibad, een dubbele lavabo en een bidet. De verdieping is ook nog uitgerust met een apart toilet. De hele woning is eveneens onderkelderd, het lijkt op een extra verdieping. Een speelruimte, fitnessruimte, infraroodcabine, wasgedeelte, knutselgedeelte, stockageplaats, de elektrische ruimten, alles in de kelderverdieping. Verder is het dak in perfecte staat en voorzien van zonnepanelen en de woning is bereikbaar via een servitudeweg aan de zijkant, de tuin is magnifiek aangelegd met allerlei struiken, bloemen, graszoden, een waterpartij, drainagesysteem, een schuur en ook een tuinberging van steen. Bent u op zoek naar een woning met zeer veel ruimte, praktisch en comfortabel ingericht, instapklaar, energiezuinig en met een prachtige tuin.
Wij laten u graag meegenieten van deze fantastische woning.

Verdieping -1

Berging De hele benedenverdieping is extra ruimte, berging, mancave, atelier, speelruimte voor de kinderen, ruimte voor de was of om te knutselen. Hier is ook internet aanwezigen, verwarming en de vloer is gepolierd. Momenteel staat hier een nieuwe infra rood sauna (te bespreken om over te nemen)
Cv ruimte Eveneens te vinden in de kelder
Kelder 140 m² De hele benedenverdieping is ideaal als extra ruimte, berging, mancave, atelier, wijnkelder, speelruimte voor de kinderen, ruimte voor de was of om te knutselen. Technische ruimte met mazoutketel en tank, zonneboiler en bullex doorstromer. Hier is ook internet aanwezig en verwarming en de vloer is gepolierd. Momenteel staat hier een nieuwe infra rood sauna (te bespreken om over te nemen)

Gelijkvloers

Badkamer 1 9.5 m² Deze is recent volledig vernieuwd(sept.2020) met een prachtige inloopdouche, een dubbel lavabomeubel met design kranen, hangkasten en een hangtoilet. De badkamer is van Detremmerie.
Garage 47 m² De dubbele garage is inpandig.
Inkomhal 7 m² De inkomhal bestaat uit een franse volle eiken vloer en is in de hoogte doorgetrokken met de 1ste verdieping
Keuken 1 20 m² De recente keuken is volledig ingericht met kwaliteitstoestellen, een nieuw 6 pits gasvuur, dampkap, brede oven , microgolf, ijskast, recente vaatwasser met garantie. Het keukenblad is uit graniet, aan de muren zelliges, op de vloer prachtige kerkdals en het centrale eiland heeft volop kasten en een gezellig eetgedeelte. Hier kijkt men uit op het terras en de tuin. De keuken is voorzien van 2 elektrische verwarmingselementen dewelke worden verwarmd met zonne-energie.
Living 44 m² De gezellige woonkamer heeft een vol eiken parketvloer, pvc ramen met rolluiken, een gashaard ingebouwd in een kastenwand met tv , een ingemaakte drankenkast. Achter de living is een veranda (thans speelkamer) dewelke via een schuifdeur toegang verleent naar terras en tuin. Een open toegang tot de keuken..
Terras 24 m² Het terras geniet van het verbluffende zicht op de tuin. Het terras is 24 m2 en schaduwdoeken in de zomer zorgen voor de idyllische uitstraling.

Veranda 11 m² Deze grenst aan de woonkamer met uitzicht naar de tuin
Wasruimte 11 m² Via de achteringang kom je in een gang die leidt naar oa de keuken en de wasplaats, De wasplaats bevindt zich tegenover de keuken en is voorzien van een extra keukenwand (kasten en gootsteen) en er is voldoende plaats voor extra ijskast, volop kasten.

Verdieping 1

Badkamer 2 10.5 m² Hier is een mooie lichtinval, we zien hier een groot bubbelbad,een dubbel lavabomeubel en een toilet op een tegelvloer
Bureau 22.5 m² Deze bevindt zich in de vide op het eerste verdiep, een mooie ruimte met vele kasten, schuiven, dossierkasten. Een extra infra rood verwarmingselement , pvc ramen met vliegenramen, kijkt uit op de tuin
Dressing In de master is een dressing aanwezig met voldoende ruimte voor hem en haar
Nachthal 5.4 m²
Slaapkamer 1 13.7 m² De 2 slaapkamers liggen naast elkaar en hebben dezelfde grootte. Ze zijn voorzien van een mooie parketvinyl vloer.
Slaapkamer 2 13.7 m² De 2 slaapkamers liggen naast elkaar en hebben dezelfde grootte. Ze zijn voorzien van een mooie parketvinyl vloer.
Slaapkamer 3 23 m² De master heeft een aparte dressing
Wc1 2.5 m²
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
achteraan agrarisch gebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
EPC n° 2447871-RES-1
Energieklasse label C
EPC waarde 239 kWh/m²
239
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming De verwarming is op mazout. /Doorstromer op gas/zonnepanelen/zonneboiler/infra rood verwarmingselementen
Inhoud stookolietank (liter) 5000L
Attest voor stookolietank verkregen ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Zonneboiler ja
Bevloering volle eiken parket / kerkdals/laminaat/tegels
Schrijnwerk buiten Kunststof
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken PVC overal manueel
Beglazing Dubbel glas
Alarm ja
Bijkeuken ja
Dressing ja
Aansluiting elektriciteit ja
Type elektriciteitsmeter Dag- en nachtmeter
Aansluiting riolering ja
Septische put ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Heerlijk aangelegde tuin om volop van te genieten
Tuinoppervlakte 1450 m²
Orientatie tuin NO
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal douches 2
Aantal openhaarden 1
Aantal garages 2
Aantal carports 1
Aantal parkeerplaatsen 4
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bebouwing open
Bouwjaar 1998
Renovatiejaar 2012
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Staat Uitstekende staat
Grond oppervlakte 2000 m²
Bouw oppervlakte 200 m²
Woonoppervlakte 396 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 150 m²
Oppervlakte 1e verdieping 91 m²
Oppervlakte 3e verdieping 140 m²
Perceelbreedte 32 m
Gevelbreedte 16 m
Aantal verdiepingen 3
Diepte gelijkvloers 14 m
Rooilijn 10 m
Type dak Zadeldak
Dak Op het zadeldak bevinden zich 40m2 zonnepanelen.
Kadastraleafdeling Ham 2 afd/Kwaadmechelen
Kadastralesectie B
Kadastraleaard Huis
Perceelnummer 1110BP0000
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt